Filter By

Price

Price

  • $152.00 - $301.00

Art,portret schilderijen

Art,portret schilderijen

There are 23 products.

Showing 1-12 of 23 item(s)

Active filters

Schilderij Beautiful Arabic...

Prachtig en uniek schilderij Arabic Woman dat past bij diverse interieurstijlen. Een prachtig stukje moderne kunst op je muur dat je met zowel je Oosterse, landelijke als moderne inrichting kunt combineren.

Price $221.84
favorite_border

Schilderij Sprinter Sport...

Prachtig origineel handgemaakt schilderij met een sportief karakter. Een bijzonder manlijk portret dat in elk bijzondere omgeving een ware eye-catcher vormt. De kleuren blauw en aarde tinten vormen samen een mooi geheel tegenover neutrale achtergrond. Dit portret heeft een sportieve uitstraling. Het schilderij bestaat uit lagen acrylverf. Opgebouwd vanaf een ruwe schets tot aan de finesse afwerking. Puur handwerk en gemaakt met alleen de beste materialen.

Price $221.84
favorite_border

Schilderij Madonna 90X70CM

Prachtig origineel handgemaakt schilderij van Madonna op canvasdoek. Als ode aan haar muziek heb ik een schilderij van haar gemaakt. Madonna is ��n van de succesvolste soloartiesten van de wereld.

Price $221.84
favorite_border

Schilderij Glowing 90X70CM

Dit popart schilderij Glowing is geschilderd op canvasdoek met paletmessen en is voorzien van mooie felle kleuren. Een mooie aanwinst wat goed past in je interieur.

Price $221.84
favorite_border

Schilderij Freddy 70x90CM

Portret Freddy

Dit Popart schilderij Freddy is geschilderd op canvasdoek met mooie warme kleuren zodat het goed te combineren is in je interieur.

Price $221.84
favorite_border

Panorama schilderij...

Oost west, thuis best. Laat je jezelf wegwijs maken door je interieur met deze prachtige wereldkompas. Laat je muur van de kleur goud tot leven komen.

Price $166.10
favorite_border

Schilderij Autosloperij...

Een origineel handgeschilderd autosloperij. Een bijzonder leuk en specifiek schilderij dat zeker in je werkruimte een ware eye-catcher vormt.

Price $166.10
favorite_border

My favorite products.

No favorite products have been determined just yet.

favorite_border 0